Her får du

Professionelt bogholderi & administration

Hele pakken eller udvalgte ydelser

SJO kan varetage alle dine regnskabsmæssige aktiviteter, kompetent og pålideligt. Du afgør, om du vil trække på hele eller dele af vores leverancepalette, som inkluderer al den registrering og dokumentation, der ligger til grund for regnskaberne, samt håndtering af de administrative opgaver, der skal løses overfor de offentlige myndigheder.

Du får med andre ord adgang til en fuld regnskabsafdeling som du kan tilpasse – også selvom din virksomhed ikke har størrelsen til at have dette som intern ressource.

møde-mennesker
økomoni

Økonomi

Håndtering af alle processer i forbindelse med fakturering, bogføring, rykkere, løn, ferie- og sygedagpenge, refusioner, bogføring og moms.

dokumentation

Dokumentation

Udførelse af indberetninger til det offentlige og dokumentation til kunder, leverandører, medarbejdere, ledelse og revision.

resultalt-check

resultat

Alt grundlag til årsregnskab og dokumentation i forbindelse med årsafslutning – fuldt færdigt, eller klargjort til revisorpåtegning.

arbejde-mennesker

Moderne løsninger & værktøjer

Vi bruger moderne værktøjer, herunder online-adgang til al dokumentation 24 timer i døgnet, og er altid opdateret på regler og processer.

Hvis du allerede bruger moderne værktøjer, så kan vi overtage processerne umiddelbart, og hvis din administration endnu ikke er digitaliseret, så kan vi sørge for at det sker.

Uanset om det er de daglige, månedlige, kvartalsmæssige eller årlige opgaver der er i spil, så er vi der for dig. Vi leverer hele spektret af regnskabs- og administrationsydelser.

Fakturering

Fakturering, rykkerskrivelser og opfølgning

Betaling

Omkostningsstyring og bankafstemning

Registrering

Debit / kredit bogholderi og registrering af bilag

Løn

Beregning, indberetning og dokumentation

Moms

Afstemning, indberetning, afregning

Skat

Afstemning, indberetning, afregning

Ad-hoc

Håndtering af løbende administrative opgaver

Regnskab

Regnskab til indberetning eller revision

Indberetning

Afrapportering til offentlige myndigheder

Text content

Menneskerne bag tallene

Vil du vide mere om hvem der står bag virksomheden, og de profiler, principper og værdier der danner grundlag for leverancen af vores ydelser?

Klik her for at møde os og gøre dig bekendt med historien bag SJO.

Samarbejde & priser

Vi stiller vores kompetencer til rådighed til konkurrencedygtige priser, på de vilkår der passer bedst til din forretning og dine ønsker. 

Du kan få dine opgaver løst efter behov og på timebasis, eller vi kan indgå en en løbende aftale til aftalt pris pr. måned. Vi vejleder dig og sikrer at du får den aftale der er bedst for din virksomhed!

håndtryk-relation

Kontakt os 

Ikke sikker på hvad du har brug for? Vi sidder klar til at hjælpe. 

SJO Regnskab
Vesterbrogade 149
1620 København V
CVR: 34559694

Privatlivspolitik

www.sjoregnskab.dk
+45 5184 5148

 

info@sjoregnskab.dk