Hvem er vi

Virksomheden SJO

Afsæt i relationen

SJO er stiftet af Susan Johansson. Efter en årrække som ansat bogholder og regnskabsspecialist tog hun et skridt tilbage og kastede et skarpt blik på sit fag og sin hverdag. Hun konkluderede, at det var tid til at starte for sig selv og etablerede i 2012 SJO.

Fra starten blev der lagt vægt på relationer. Som selvstændig var målet nemlig at sætte fokus på ordentlighed, fleksibel service og effektive, moderne værktøjer i regnskabsfunktionen. Den politik blev fra begyndelsen en del af virksomhedens DNA. Det er således fortsat en prioriteret del af forretningen at indgå i gensidigt værdiskabende partnerskaber med kunder, medarbejdere, revisorer og advokater.

samtale-møde

Bogholderi, administration & regnskab

SJO leverer hele paletten af ydelser inden for professionelt bogholderi, regnskab og administration, som individuelle ydelser, på timebasis eller som din egen interim regnskabsafdeling.

Klik her for at stifte bekendtskab med vores kompetencer, og se et udvalg af de opgaver vi løser.

Text content

mennesker-relation

En del af dit team

Antallet af kunder er naturligvis udvidet igennem årene, ofte via netværk og referencer fra eksisterende relationer. Fælles for de fleste kunder er, at de er mindre eller mellemstore virksomheder, inklusiv iværksættere og startups.

I praksis indgår SJO som del af kundens hverdag. Nogle opgaver løses på distancen, og andre hos kunderne. I alle tilfælde er der knyttet et fast medarbejder til hver enkelt kunde, der typisk indgår i en lang samarbejdsrelation. Her nyder begge parter naturligvis godt af den indsigt der oparbejdes og sættes i spil i den løbende opgaveløsning.  Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan samarbejde om din virksomhed, så ring eller skriv.

Direktør

Susan Johansson

Direktør & Regnskabsspecialist

Lad os tale sammen

Hvad lægger du vægt på i frugtbart samarbejde? Vi vil gerne udvide vores netværk.

SJO Regnskab
Vesterbrogade 149
1620 København V
CVR: 34559694

Privatlivspolitik

www.sjoregnskab.dk
+45 5184 5148

 

info@sjoregnskab.dk